Naarderbos Golfbaan

Bij Naarderbos Events kunt u terecht voor uw trouwpartij of productpresentatie en ook een golf clinic als bedrijfsuitje. Er zijn multifunctionele ruimtes van verschillende afmetingen voorzien van alle audiovisuele gemakken beschikbaar.

Naarderbos Events is gehuisvest in verzamelgebouw Waterfront gelegen aan het Gooimeer in het Naarderbos. Daarnaast is Golfbaan Naarderbos een onderdeel van Naarderbos Events. De golfbaan is met zijn ongekende faciliteiten, hoogteverschillen en waterpartijen, een uitdagende en veelzijdige golfbaan. Het restaurant biedt uitstekende mogelijkheden om sfeervol te lunchen, borrelen of dineren met uitzicht over het Gooimeer. Naarderbos Beach is beschikbaar als event locatie.

Om al deze activiteiten zichtbaar te maken onder Naarderbos Events is het buitenterrein met parkeerplaatsen, de golfbaan en de evenementlocatie zelf voorzien van nieuwe bewegwijzering. De kleur zwart is de basiskleur van de huisstijl en vormt ook de basis voor dit informatiesysteem. De lichtgroene kleur is letterlijk de verbinding met de groene omgeving en de donkergroene kleur de codering voor de golfbaan. Op deze manier wordt de golfbaan gescheiden van de verwijzingen naar de locaties en bedrijven die zich in het gebouw bevinden.